PROGRAMMA

Datum : 12 – 13 juli 2019

Krijg toegang tot een party op het dak van het Porsche Museum

Exclusief en slechts een paar kaarten verkrijgbaar

Overnachting in V8-hotel, de plek voor autoliefhebbers

Bezoek aan het Porsche Museum, Motorworld, etc.

Vrijdag 12 juli

De Rentmeesterij

Deze editie start met een ontbijt in Martin’s Rentmeesterij, vlakbij Alden Biesen. 

Dit nieuwe hotel ligt in een aangename, groene omgeving en biedt alles wat we nodig hebben om klaar te zijn voor de start. Van hieruit is het ongeveer 5u rijden tot Stuttgart (466 km).

Porsche Museum – Motorworld

 

Na aankomst in Stuttgart heb je nog de mogelijkheid om het Porsche Museum te bezoeken. Daar loopt momenteel een interessante tentoonstelling over ’50 jaar Porsche 917′.

Of in de onmiddellijke nabijheid van het hotel kan je Motorworld bezoeken, een shopping center voor petrolheads.

Je kan ook direct inchecken in het hotel en nog even uitrusten.

 

 

 

Beleving in V8 Hotel

 

Overnachten doen we in het geliefde en nieuwe V8 hotel. Dit plekje is the place to be voor elke petrolhead. Het hotel is volledig ingericht in een automotive-thema.

Alle kamers hebben autosport als leidraad voor de inrichting. Tegen een kleine meerprijs zijn volgens beschikbaarheid speciale thema-kamers te reserveren. Let op de vele kleine details die deze plek speciaal maken. 

 

Diner

Voor het diner komt een shuttle ons halen.  Het voordeel is dat je niet meer hoeft te rijden ’s avonds.

Alleen maar genieten van lekker eten en uiteraard de Roof Party.

Dineren doen we in het centrum van Stuttgart in een huis waar ze ons lekker wensen te verwennen.

Roof Party Porsche Museum

Wil je al lang eens een party meemaken op het dak van het Museum met zicht op de Porsche-fabriek ? Dan mag je deze kans niet laten liggen. Niet simpel om binnen te geraken en ook RUFIE heeft maar een beperkt aantal kaarten ter beschikking (20 personen).

Op de party zelf is de leeftijd van het publiek heel gemengd, zeker niet alleen maar 20-jarigen. De muziek is toegankelijk en goed dansbaar. Voor je het beseft, is het een stuk in de nacht.

Gezien het beperkt aantal plaatsen, best niet te lang wachten om te beslissen !

Zaterdag 13 juli

Het programma eindigt tegen de middag. Heb je interesse om nog wat langer in Stuttgart te blijven, dat is mogelijk. Een extra nacht kan geregeld worden.

Heb je niet veel tijd, dan ben je al op zaterdagavond terug thuis.

In ieder ga je met een ervaring rijker terug naar huis.

See you soon !

 

 

PRIJS

REGLEMENT

Wat zijn de regels voor deze Tour ? Met welke auto kan worden deelgenomen ? RUFIE wenst in de eerste plaats autoliefhebbers samen te brengen. De passie voor de automobiel is belangrijker dan het al dan niet beschikken over een zeer exclusieve sportwagen. Elitair doen staat niet in ons woordenboek. De gemiddelde klant van RUFIE beschikt vaak over een Porsche, oud of nieuw. Voor deze Tour staan we zeker open voor vele andere merken, liefst met een sportief karakter. Verschillende merken bij elkaar is stof voor leuke uitwisselingen en boeiende gesprekken. Voel aub geen drempel en contacteer ons als je twijfelt. Je wordt geacht met het reglement akkoord te gaan bij de inschrijving. Het volledige reglement vind je hier : Volledig Reglement Roof Party Porsche Museum 2019

Lasse Bauer

Een woord van dank aan Lasse Bauer. Zijn artwork van de Porsche 992 mag RUFIE gebruiken voor de affiche van dit event. Ook van jouw auto wil hij graag op een speelse manier een kunstwerk maken.

Ontdek meer werk van Lasse Bauer hier : https://www.bauerartwork.com/