Cars&Coffee 996only

ZONDAG 5 JULI 2020

Beste 996-liefhebber,

Covid-19 heeft de laatste maanden ons leven beheerst. Voor meetings met onze 996 was geen plaats. Gelukkig gaat het vandaag beter. We staan dan ook te popelen om alle 996-rijders terug te zien.

Zondag 5 juli staat het eerste event eindelijk op de agenda. Dan spreken we af in België voor een Cars & Coffee.

Concreet komen we samen op een toplocatie die speciaal voor ons is geprivatiseerd,Vynckthuys. Dit domein beschikt over een ruime, veilige parking, een prachtige tuin in een landelijke en rustige omgeving.

Het is de uitgelezen plek voor gezellige babbels over onze watergekoelde 911. Uiteraard bij een lekkere koffie en ontbijtkoek.

PRAKTISCH :

Plaats van afspraak :

VYNCKTHUYS
Heerdweg 57
9800 Vinkt (Deinze)
België

Vanaf 09u00 staat de koffie klaar.

Gezien Covid-19 laten we de meeting zoveel mogelijk buiten doorgaan en houden we het aantal deelnemers beperkt tot max. 50 personen. Het domein is groot en er is zeker ruimte genoeg om de social distancing te respecteren.

Voor de prijs van 15 euro per persoon krijgt u lekkere koffie met koffiekoeken en kan u genieten van het geprivatiseerde Vynckthuys. De ideale plek om te onthaasten.

De locatie wordt gehuurd voor een halve dag. Om 12u is het einde voorzien.

DE REGELS

Wat zijn de regels voor deze meeting ? Met welke auto kan worden deelgenomen ? In tegenstelling tot andere events van RUFIE, staat dit event alleen open voor Porsches van het type 996. Je wordt geacht met het reglement akkoord te gaan bij de inschrijving. Het volledige reglement vind je hier : Reglement 996 Only Cars&Coffee 2020

LIKE 996 ONLY

Ben je lid van Facebook ?

Word dan lid van onze levendige community.

KLIK HIER

Ben je graag als eerste op de hoogte van een volgend event ? Schrijf je dan in voor de nieuwsbrief.

1 + 12 =

LIKE 996 ONLY

Ben je lid van Instagram?

Reeds meer dan 2000 liefhebbers volgen #996.only

KLIK HIER