36 HOURS

TWEE DAGEN RIJDEN EN GENIETEN IN HET EIFELGEBIED

Uitgestippelde route door de Eifel

Overnachting in een luxueus designhotel

Wellness en zwembad beschikbaar

Diner in een authentieke ambiance

Bezoek aan de privé-collectie van Michael Schumacher

Genieten met andere petrolheads

DAG 1

Ontbijt :

De startlocatie houden we nog geheim. Het zal in de driehoek Maastricht-Hasselt-Luik zijn.

Na de briefing gaat het richting Eifel.

Lunch :

Een boeiende route wordt uitgestippeld doorheen het groene natuurgebied. Geniet van de idyllische vergezichten. Onderweg stoppen we voor de lunch in de buurt van de Nürburgring. Misschien wil je je wel wagen aan een rondje op de Nordschleife ?

Namiddag :

We volgen het roadbook verder doorheen de Eifel om deze dag te eindigen aan de buitenkant van Bonn. Bestemming is Hotel Kameha Grand, een modern designhotel met alle nodige faciliteiten. Er is de mogelijkheid om te zwemmen in de infinity-pool met zicht op de Rijn. Of effe lekker zweten in de sauna.

Avond :

’s Avonds hoeven we de deur niet meer uit. Dineren doen we lekker in hotel Kameha. Voor het diner zal je je even in andere sferen voelen. Het belooft heel authentiek te worden, niet stijf.

De liefhebbers sluiten de avond af in de bar.

THE WORLD IS A BOOK.  IF YOU DON’T TRAVEL,

YOU READ ONLY ONE PAGE.

DAG 2

Ontbijt :

De zondag beginnen we rustig met een uitgebreid ontbijt in het hotel.

Ochtend :

Na het ontbijt en de check-out nemen we rustige binnenwegen richting Keulen. Daar bezoeken we het splinternieuwe complex Motorworld. Momenteel loopt daar een interessante tentoonstelling rond Formule 1 piloot Michael Schumacher. Een bezoek meer dan waard. 

Tegelijkertijd zijn er in Motorworld verschillende mogelijkheden om de inwendige mens te versterken. Er is keuze uit een steakhouse, brasserie en een Italiaans restaurant.

Namiddag :

Na de lunch rijden we verder richting Belgïe en maken we nog een fascinerende stop op een niet alledaagse plek. Curieus ? Daar eindigen we met een drankje en sluiten we deze Tour af.

 

PRIJS

 

REGLEMENT

Wat zijn de regels voor deze Tour ? Met welke auto kan worden deelgenomen ?

RUFIE wenst in de eerste plaats autoliefhebbers samen te brengen. De passie voor de automobiel is belangrijker dan het al dan niet beschikken over een zeer exclusieve sportwagen. De gemiddelde klant van RUFIE beschikt vaak over een Porsche, oud of nieuw. Voor deze Tour staan we zeker open voor alle premium brands met een sportief model. Verschillende merken bij elkaar is stof voor leuke uitwisselingen en boeiende gesprekken. Voel aub geen drempel en contacteer ons als je twijfelt.

Je wordt geacht met het reglement akkoord te gaan bij de inschrijving.

Het volledige reglement vind je hier : Volledig Reglement 36 HOURS

Tot slot dank aan fotograaf Steffen Jahn voor het gebruik van de posterfoto.

Wens je zijn portfolio te ontdekken, klik dan op : http://steffenjahn.com/